Zeer Snelle levering

30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Gratis Verzending vanaf €80,-

Retourneren

Wij hanteren 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Wij zijn er zelf van overtuigd, na jarenlange ervaring met de producten van Herbalife, dat ze werken!
Mits ze op een juiste manier, volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking, worden gebruikt uiteraard.

Wij zijn er zelfs zodanig overtuigd van de goede kwaliteit van Herbalife, dat we 30 dagen niet goed geld terug garantie bieden.

Bent u dus desondanks toch niet tevreden met de producten, of heeft u niet het resultaat bereikt dat u graag wilde?

Dan kunt u de producten binnen 30 dagen na ontvangst retourneren en krijgt u het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Ook als u de producten gebruikt heeft. U betaalt wel zelf de retour kosten.

Vult u hiervoor het Retour Formulier in welke u hier kunt downloaden. Stuur het ingevulde formulier binnen 30 dagen, tezamen met de retour te zenden producten in de originele verpakking + de factuur welke u van ons heeft ontvangen, naar:

Brasza Group
T.a.v. 30kiloafvallen.nl
Burgemeester Pabstlaan 10D5
2131 XE Hoofddorp

Neem altijd éérst contact met ons op vóórdat u de producten terug stuurt. Alleen zo bent u er zeker van dat uw retour op de juiste manier wordt afgehandeld.

Gelieve enkel de invulvelden invullen die bij de RODE kaders staan aangegeven in het voorbeeld hieronder:

* Disclaimer: De gebruikerservaringen op deze website zijn ervaringen van individuele gebruikers die Herbalife succesvol toegepast hebben en/of enthousiast zijn over Herbalife. Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individule resultaten kunnen variëren.

Zeer Snelle levering

30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Gratis Verzending vanaf €80,-