Zeer Snelle levering

30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Gratis Verzending vanaf €80,-

Privacy Verklaring

Privacy Verklaring 30 Kilo Afvallen

Uw privacy is voor 30 Kilo Afvallen van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op onze website en in de administratie van 30 Kilo Afvallen allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met 30 Kilo Afvallen.

Datum: 4 november 2018

Klanten
U kunt klant worden van 30 Kilo Afvallen waarbij wij uw persoonsgegevens gebruiken om de facturatie af te handelen, om een overeenkomst met u te kunnen sluiten en onze diensten juist uit te kunnen voeren.

Afhankelijk van de dienst die u bij ons afneemt, gebruiken wij deze persoonsgegevens als u klant wordt van 30 Kilo Afvallen:

  • Voornaam + achternaam
  • T.a.v. gegevens
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Land
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Klantnummer
  • Rekeningnummer

Deze gegevens hebben wij nodig vanwege de uitvoering van de overeenkomst die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden na uw laatste bestelling en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Memberinformatie formulier, Contactformulier, Live Chat, Messenger en Nieuwsbrief
Met het Member informatie- of contact formulier kunt u ons vragen stellen of informatie opvragen over het Herbalife Membership.

Voor het contactformulier gebruiken wij uw voornaam, achternaam en e-mailadres. Voor het Member informatieformulier hebben we alleen uw naam en e-mailadres nodig. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en 12 maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, aanbiedingen en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Wanneer u gebruik maakt van onze Live Chat of Messenger (bot), bewaren we de chatgeschiedenis en bijbehorende persoonsgegevens tot een jaar na uw laatste contact. Wilt u tussentijds dat wij deze data verwijderen, stuur ons dan een e-mail.

Wanneer u gebruik maakt van Messenger, kunnen we u ook pro-actief informatie en aanbiedingen sturen via Messenger ná uw contact conform de voorwaarden van Facebook. U geeft hiervoor toestemming (en wordt hier door Facebook op gewezen) wanneer u op de “Aan de Slag” knop drukt in Facebook Messenger wanneer u voor het eerst contact met ons opneemt. U kunt zich ten alle tijde in Messenger afmelden voor onze toekomstige berichten. Of stuur ons een bericht en wij zullen u van onze Messenger lijst halen. 

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media (waaronder Messenger)

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat namelijk een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. U kunt ons ook een mailtje sturen om u te laten verwijderen van onze lijst.

Partners
Om onze diensten juist uit te kunnen voeren, maken we gebruik van zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers. Dit zijn personen of organisaties die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van onze diensten. Bijvoorbeeld Herbalife Nederland en de bedrijven die betrokken zijn bij de zorgvuldige levering van uw bestelling zoals DPD, PostNL en onze eventuele FullFillment partner. Zij hebben persoonsgegevens van ons nodig om uw bestelde producten bij u af te kunnen leveren. Daarnaast kunt u denken aan onze boekhouder (en bedrijf achter de administratiesoftware waarmee wij werken) en het incassobureau waarmee wij samenwerken wanneer facturen onbetaald blijven.

We maken goede afspraken met hen over hoe ze met deze gegevens omgaan. Door klant van 30 Kilo Afvallen te worden, gaat u er akkoord mee dat wij in onze samenwerking daar waar nodig persoonsgegevens delen met onze zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze dienst werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Google Adwords
Onze website maakt ook gebruik van Google Adwords voor het bijhouden van conversies. Deze cookies worden alleen in uw browser geplaatst wanneer u op een advertentie klikt die wordt weergegeven in Google. De cookie geeft weer dat u op de advertentie heeft geklikt en naar onze webpagina bent gegaan. Deze cookies verlopen na 90 dagen en bevatten geen persoonlijke gegevens.

Remarketing
Als u onze webshop bezoekt, wordt door middel van retargeting/remarketing vastgelegd voor welke delen van de shop u interesse toont. Denk hierbij aan specifieke pagina’s of producten. Deze gegevens kunnen door onze reclamepartners (zoals Facebook) worden gebruikt om u gepersonaliseerde advertenties te tonen. 30 Kilo Afvallen is van mening dat gepersonaliseerde advertenties meerwaarde hebben boven niet-gepersonaliseerde advertenties. Het weergeven van deze advertenties gebeurt op basis van eerder door uw browser opgeslagen cookies, zoals omschreven in het vorige hoofdstuk. Deze vorm van reclame is volledig anoniem. Er worden géén privacygevoelige gegevens opgeslagen.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Daarom doen wij er zo veel mogelijk aan om uw persoonsgegevens veilig te houden.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze diensten wijzigen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als we een geschil hebben over persoonsgegevens, doen we ons best om samen met u tot een oplossing te komen. Als u ondanks dit vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
30 Kilo Afvallen
Burgemeester Pabstlaan 10 D5
2131 XE  Hoofddorp
info@30kiloafvallen.nl
023-7100045

 

* Disclaimer: De gebruikerservaringen op deze website zijn ervaringen van individuele gebruikers die Herbalife succesvol toegepast hebben en/of enthousiast zijn over Herbalife. Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individule resultaten kunnen variëren.

Zeer Snelle levering

30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Gratis Verzending vanaf €80,-