Zeer Snelle levering

30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Gratis Verzending vanaf €80,-

Over Ons

Over 30 Kilo Afvallen

Wij zijn Steven en Niki, eigenaren van 30kiloafvallen.nl. Tijdens onze studententijd zijn wij met Herbalife in aanraking gekomen. Het heeft ons niet alleen de producten gebracht maar ook persoonlijke groei en ontwikkeling. Skills die we later ook gebruikt hebben tijdens onze carriere in loondienst. Omdat wij nog maar aan het begin stonden van onze carriere, was Herbalife eerlijk gezegd op een gegeven moment bij ons op de tweede plaats gekomen. Daarom hebben we Herbalife een tijdje achter ons gelaten. Uit het oog, maar niet uit het hart.

Tien jaar geleden hebben we besloten om fulltime voor ons zelf te beginnen. We hebben inmiddels een website die kinderfeestjes verkoopt, een Webdesign Bureau en een Online Marketing bureau. Alle drie de bedrijven doen het nog steeds heel erg goed. Alleen werd Steven elk jaar iets dikker (uiteindelijk 30 kilo zwaarder) en daarom besloot hij een aantal jaar geleden ook weer te starten met Herbalife. En niet zonder resultaat, want hij is binnen een paar maanden al 10 kilo kwijt. Gemiddeld was dit een kilo per week. Het doel is 30 kilo. Daarom hebben we ons bedrijf ook 30 Kilo Afvallen genoemd, naar het traject wat Steven aflegt.

Niki, die geen overgewicht heeft, eet ook Herbalife. Dat kan omdat Herbalife geen afslankproduct is. Het is gewoon verantwoorde voeding in de vorm van een shake. En hoe je het gebruikt bepaalt of je afslankt of niet. Ook voor Niki was Herbalife super welkom. Ze voelt zich weer fitter, energieker en krijgt op deze manier veel meer gedaan.

Door onze recente ervaring werden we geprikkeld om deze producten weer te delen met anderen. Daarnaast waren we verbaasd over de vele vernieuwingen die Herbalife heeft doorgemaakt in de afgelopen 10 jaar. Zo is er een complete sportlijn en sponsoren ze inmiddels meer dan 150 topsporters en top sportclubs (zoals Ajax, PSV en LA Galaxy). Christiano Ronaldo heeft zelfs samen met Herbalife een product ontwikkeld voor meer uithoudingsvermogen tijdens het sporten.

Sponsoring voor Herbalife is niet alleen geld schuiven naar een atleet toe. Onderdeel van het sponsorship is dat de sporters ook echt de producten van Herbalife gebruiken in hun voedingsschema. En 1 ding weet ik zeker, als er een groep is die extreem kritisch is over wat ze eten, dan zijn het wel topsporters. En als zij Herbalife gebruiken en fantastische resultaten mee boeken, dan weet ik dat Herbalife écht de beste keuze is.

Of je nu je gewicht onder controle wilt krijgen, verstandiger wilt eten of top sport prestaties wilt leveren, wij zijn ervan overtuigd dat Herbalife de juiste keuze is.

Heb je vragen, of wil je weten Wat Herbalife voor jou, in jouw specifieke situatie kan betekenen? Bel of mail ons dan: 023-7100045 of info@30kiloafvallen.nl. We helpen je graag verder. En als je klant of member bent, dan kun je ook rekenen op onze begeleiding.
De keuze hiervoor ligt bij jou!

Mocht je besluiten te beginnen met Herbalife, wensen we je alvast heel veel succes! Wat je doel ook is.

* Disclaimer: De gebruikerservaringen op deze website zijn ervaringen van individuele gebruikers die Herbalife succesvol toegepast hebben en/of enthousiast zijn over Herbalife. Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individule resultaten kunnen variëren.

Zeer Snelle levering

30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Gratis Verzending vanaf €80,-