lieve volgers ???! Iedereen goed geslapen? Stel je voor dat het je doel is om een trap te beklimmen van precies 730 treden. Het punt is alleen dat je per dag net genoeg energie hebt om precies 2 treden te beklimmen. De eerste paar dagen ben je nog . Na een maand heb je pas 60 treden beklommen en denk je: “wat heeft het voor een zin?”. Maar na een half jaar besef je je in één keer ik ben al halverwege!”. Nu stoppen en terug gaan is niet alleen zonde, het duurt ook gewoon langer. Dus je zet door ????. Na 9 maanden heb je ongeveer 550 treden afgelegd en denk je: “nou nou, het einde begint in zicht te komen”. Je begint weer te genieten. En na precies een jaar heb je de top bereikt! En dat met maar 2 kleine stappen per dag! .
Welke 2 kleine stappen ga jij vandaag zetten?

#goedemorgen lieve volgers ???! Iedereen goed geslapen? Stel je voor dat het je doel is om een trap te beklimmen van precies 730 treden. Het punt is alleen dat je per dag net genoeg energie hebt om precies 2 treden te beklimmen. De eerste paar dagen ben je nog #enthousiast . Na een maand heb je pas 60 treden beklommen en denk je: “wat heeft het voor een zin?”. Maar na een half jaar besef je je in één keer: “#wow ik ben al halverwege!”. Nu stoppen en terug gaan is niet alleen zonde, het duurt ook gewoon langer. Dus je zet door ????. Na 9 maanden heb je ongeveer 550 treden afgelegd en denk je: “nou nou, het einde begint in zicht te komen”. Je begint weer te genieten. En na precies een jaar heb je de top bereikt! En dat met maar 2 kleine stappen per dag! .
Welke 2 kleine stappen ga jij vandaag zetten? .
#mindset #lekkerinjevel #30kiloafvallen #proteine #herbalife #fitmoms #foodporn #afvallen #afslanken #fitdutchies #fitdutchie #fitfamnl #foodie #sporten #gezond #fitgirlsnl #motivatie #hardlopen #sportschool #eatclean #gezondeten #gym #gymmotivation #personalbodyplan #personaltrainer

Bekijk op Instagram ⇒

In onze Herbalife webshop kunt je de producten van Herbalife kopen. Je kunt eenvoudig Herbalife bestellen zonder een account aan te maken in onze webwinkel. Je plaatst eenvoudig de producten in je winkelwagen. Daarna reken je veilig online af via iDeal of met uw Creditcard. De Herbalife Producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn van Herbalife Nederland binnen 2 á 3 dagen geleverd door DPD. Het voordeel van producten die rechtstreeks uit het magazijn komen van Herbalife Nederland is dat je gegarandeerd bent van 100% originele Herbalife producten met de beste houdbaarheidsdatum, de juiste gekoelde opslag in het magazijn én vervoer naar je toe. Zo zijn je producten bij aankomst altijd in perfecte staat. Heb je vragen, start een Live Chat (ook ’s avonds of in het weekend). Zijn we er niet? Laat dan een bericht achter en we komen er zo snel mogelijk op terug. Mis je een product, vertel het ons. Wij zijn graag jouw Herbalife verkooppunt naar keuze.

Naar de Webshop!