Goede ken je de uitdrukking “De eerste klap is een daalder ? waard”? Het komt een beetje neer op ??. En zo ben ik de maandag ook begonnen. Ik heb m’n ontbijt gegeten (of gedronken, nét hoe je het ziet) ?. Eigenlijk was dit al de “eerste klap” van de dag (? daalder in de pocket ?). Toen naar de sportschool en sowieso 366 kcal verbrand. Daarmee heb ik mijn ontbijt (en een deel van mijn lunch) alvast verbrand ???. Als dát niet nóg een daalder waard is… weet ik het ook niet meer ??. Hoe dan ook, het is een en een ! 
Wat ga jij doen om de week goed te starten?

Goede #maandag ken je de uitdrukking “De eerste klap is een daalder ? waard”? Het komt een beetje neer op #eengoedbeginishethalvewerk ??. En zo ben ik de maandag ook begonnen. Ik heb m’n ontbijt gegeten (of gedronken, nét hoe je het ziet) ?. Eigenlijk was dit al de “eerste klap” van de dag (? daalder in de pocket ?). Toen naar de sportschool en sowieso 366 kcal verbrand. Daarmee heb ik mijn ontbijt (en een deel van mijn lunch) alvast verbrand ???. Als dát niet nóg een daalder waard is… weet ik het ook niet meer ??. Hoe dan ook, het is een #goedbeginvandedag en een #goedbeginvandeweek !
Wat ga jij doen om de week goed te starten?
.
#mindset #lekkerinjevel #30kiloafvallen #proteine #herbalife #fitmoms #foodporn #afvallen #afslanken #fitdutchies #fitfamnl #foodie #sporten #gezondontbijt #fitgirlsnl #motivatie #hardlopen #sportschool #eatclean #gezondeten #gym #gymmotivation #personalbodyplan #personaltrainer #breakfast #herbalife24

Bekijk op Instagram ⇒

In onze Herbalife webshop kunt je de producten van Herbalife kopen. Je kunt eenvoudig Herbalife bestellen zonder een account aan te maken in onze webwinkel. Je plaatst eenvoudig de producten in je winkelwagen. Daarna reken je veilig online af via iDeal of met uw Creditcard. De Herbalife Producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn van Herbalife Nederland binnen 2 á 3 dagen geleverd door DPD. Het voordeel van producten die rechtstreeks uit het magazijn komen van Herbalife Nederland is dat je gegarandeerd bent van 100% originele Herbalife producten met de beste houdbaarheidsdatum, de juiste gekoelde opslag in het magazijn én vervoer naar je toe. Zo zijn je producten bij aankomst altijd in perfecte staat. Heb je vragen, start een Live Chat (ook ’s avonds of in het weekend). Zijn we er niet? Laat dan een bericht achter en we komen er zo snel mogelijk op terug. Mis je een product, vertel het ons. Wij zijn graag jouw Herbalife verkooppunt naar keuze.

Naar de Webshop!