#watetenwevandaag ??‍?? Nou dat zal ik je zeggen: Overheerlijke Slanke Tomatensoep! In deze video laat ik je precies zien hoe je dit doet. Wat heb je nodig: .
– 600 gr tomaten
– 2 groente bouillonblokjes
– 1 wortel
– 1 ui
– Paar takjes tijm
– 2 tenen knoflook
– 750ml water
– 2 el olijfolie
…en wat #liefde .
Eet smakelijk! En laat hieronder even weten wat je er van vindt ? ??‍?. #gezondafvallen #tomatensoep #afvallenzonderdieet #gezonderecepten #healthyfood

Bekijk op Instagram ⇒

In onze Herbalife webshop kunt je de producten van Herbalife kopen. Je kunt eenvoudig Herbalife bestellen zonder een account aan te maken in onze webwinkel. Je plaatst eenvoudig de producten in je winkelwagen. Daarna reken je veilig online af via iDeal of met uw Creditcard. De Herbalife Producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn van Herbalife Nederland binnen 2 á 3 dagen geleverd door DPD. Het voordeel van producten die rechtstreeks uit het magazijn komen van Herbalife Nederland is dat je gegarandeerd bent van 100% originele Herbalife producten met de beste houdbaarheidsdatum, de juiste gekoelde opslag in het magazijn én vervoer naar je toe. Zo zijn je producten bij aankomst altijd in perfecte staat. Heb je vragen, start een Live Chat (ook ’s avonds of in het weekend). Zijn we er niet? Laat dan een bericht achter en we komen er zo snel mogelijk op terug. Mis je een product, vertel het ons. Wij zijn graag jouw Herbalife verkooppunt naar keuze.

Naar de Webshop!