Vergeet afvallen en focus op sterker worden. Zowel mentaal sterker als fysiek sterker. Daarmee bereik je je afslank doel óók maar door de shift van je focus van slank naar sterk gebeurt er ook iets in je hoofd. Want in plaats dat je je focust op “iets kwijt moeten raken”, focus je je nu op “iets extra’s verkrijgen”. Voel je het verschil wat focus verleggen voor je doet? Wij mensen houden er niet van om iets kwijt te raken. Daar zijn we letterlijk niet op gebouwd. Waarom hebben we anders überhaupt vet als mens? Had dit bij het “ontwerp” niet weggelaten kunnen worden? Nee, overtollige energie slaan we op voor láter als we even geen voedsel kunnen vinden. Dus om het nu “kwijt” te moeten raken omdat je dan mooier zou zijn, dat is tegen je natuur. Maar wanneer je je focust op sterker worden, dan werk je aan vooruitgang, aan béter, aan méér. Het is met dát doel veel logischer dat je als je doel gaat bereiken.
.
?Alleen deze maand nog 25% korting op alle Herbalife shakes op onze website 30kiloafvallen.nl (kortingscode: gelukkignieuwjaar). Lees de vorige post voor alle voordelen op een rij of kijk even op onze website (link in bio

Vergeet afvallen en focus op sterker worden. Zowel mentaal sterker als fysiek sterker. Daarmee bereik je je afslank doel óók maar door de shift van je focus van slank naar sterk gebeurt er ook iets in je hoofd. Want in plaats dat je je focust op “iets kwijt moeten raken”, focus je je nu op “iets extra’s verkrijgen”. Voel je het verschil wat focus verleggen voor je doet? Wij mensen houden er niet van om iets kwijt te raken. Daar zijn we letterlijk niet op gebouwd. Waarom hebben we anders überhaupt vet als mens? Had dit bij het “ontwerp” niet weggelaten kunnen worden? Nee, overtollige energie slaan we op voor láter als we even geen voedsel kunnen vinden. Dus om het nu “kwijt” te moeten raken omdat je dan mooier zou zijn, dat is tegen je natuur. Maar wanneer je je focust op sterker worden, dan werk je aan vooruitgang, aan béter, aan méér. Het is met dát doel veel logischer dat je als #mens je doel gaat bereiken.
.
?Alleen deze maand nog 25% korting op alle Herbalife shakes op onze website 30kiloafvallen.nl (kortingscode: gelukkignieuwjaar). Lees de vorige post voor alle voordelen op een rij of kijk even op onze website (link in bio)?????
.
#mindset #lekkerinjevel #30kiloafvallen #proteine #herbalife #fitmoms #foodporn #afvallen #afslanken #fitdutchies #fitfamnl #foodie #sporten #gezondontbijt #fitgirlsnl #motivatie #hardlopen #sportschool #eatclean #gezondeten #gym #gymmotivation #personalbodyplan #personaltrainer #yoga #meditatie #breakfast #herbalife24

Bekijk op Instagram ⇒

In onze Herbalife webshop kunt je de producten van Herbalife kopen. Je kunt eenvoudig Herbalife bestellen zonder een account aan te maken in onze webwinkel. Je plaatst eenvoudig de producten in je winkelwagen. Daarna reken je veilig online af via iDeal of met uw Creditcard. De Herbalife Producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn van Herbalife Nederland binnen 2 á 3 dagen geleverd door DPD. Het voordeel van producten die rechtstreeks uit het magazijn komen van Herbalife Nederland is dat je gegarandeerd bent van 100% originele Herbalife producten met de beste houdbaarheidsdatum, de juiste gekoelde opslag in het magazijn én vervoer naar je toe. Zo zijn je producten bij aankomst altijd in perfecte staat. Heb je vragen, start een Live Chat (ook ’s avonds of in het weekend). Zijn we er niet? Laat dan een bericht achter en we komen er zo snel mogelijk op terug. Mis je een product, vertel het ons. Wij zijn graag jouw Herbalife verkooppunt naar keuze.

Naar de Webshop!