Yess! Het is weer ?????. Misschien denk je: Meent hij dat nou ?? Ja dat meen ik ?. Maandag is nieuw, maandag is begin, alles wat vorige week niet ging zoals ik wilde trek ik een streep onder en begin opnieuw. En wat vorige week wél al goed ging ??… gaan we gewoon mee verder! Maandag is dus Magisch… maar er schuilt wel een heel belangrijke valkuil in maandag ?. Namelijk als je maandag niet meteen beet pakt en er wat mee doet, is het morgen alweer dinsdag ?… en de kans is dán groot dat je ook de dinsdag niet bij de “horens gaat pakken” ?. Want waarom zou je? De magische maandag had je namelijk ook al laten liggen ?. En voordat je het weet is het alweer weekend en was het een verloren week..?. Dusssss… de boodschap van de dag: Maandag is best een maak er wat van vandaag ???????! Fijne maandag!
.

Oja, heb je onze vernieuwde webshop al gezien?

Yess! Het is weer #maandag ?????. Misschien denk je: Meent hij dat nou ?? Ja dat meen ik ?. Maandag is nieuw, maandag is begin, alles wat vorige week niet ging zoals ik wilde trek ik een streep onder en begin opnieuw. En wat vorige week wél al goed ging ??… gaan we gewoon mee verder! Maandag is dus Magisch… maar er schuilt wel een heel belangrijke valkuil in maandag ?. Namelijk als je maandag niet meteen beet pakt en er wat mee doet, is het morgen alweer dinsdag ?… en de kans is dán groot dat je ook de dinsdag niet bij de “horens gaat pakken” ?. Want waarom zou je? De magische maandag had je namelijk ook al laten liggen ?. En voordat je het weet is het alweer weekend en was het een verloren week..?. Dusssss… de boodschap van de dag: Maandag is best een #bigdeal maak er wat van vandaag ???????! Fijne maandag!
.

Oja, heb je onze vernieuwde webshop al gezien?
.
#proteine #herbalife #fitmoms #foodporn #afvallen #afslanken #fitdutchies #fitfamnl #foodie #sporten #gezondontbijt #fitgirlsnl #motivatie #hardlopen #sportschool #eatclean #gezondeten #gym #gymmotivation #personalbodyplan #personaltrainer #yoga #meditatie #breakfast #herbalife24

Bekijk op Instagram ⇒

In onze Herbalife webshop kunt je de producten van Herbalife kopen. Je kunt eenvoudig Herbalife bestellen zonder een account aan te maken in onze webwinkel. Je plaatst eenvoudig de producten in je winkelwagen. Daarna reken je veilig online af via iDeal of met uw Creditcard. De Herbalife Producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn van Herbalife Nederland binnen 2 á 3 dagen geleverd door DPD. Het voordeel van producten die rechtstreeks uit het magazijn komen van Herbalife Nederland is dat je gegarandeerd bent van 100% originele Herbalife producten met de beste houdbaarheidsdatum, de juiste gekoelde opslag in het magazijn én vervoer naar je toe. Zo zijn je producten bij aankomst altijd in perfecte staat. Heb je vragen, start een Live Chat (ook ’s avonds of in het weekend). Zijn we er niet? Laat dan een bericht achter en we komen er zo snel mogelijk op terug. Mis je een product, vertel het ons. Wij zijn graag jouw Herbalife verkooppunt naar keuze.

Naar de Webshop!