Laten we eerlijk zijn is soms lastiger op te brengen dan andere dagen ?. Ik heb dat vandaag bijvoorbeeld?. Maar als ik vandaag NIET de discipline heb om naar de te gaan, dan weet ik zéker dat ik daar vanavond weer spijt van heb ?. Dus ga ik tóch maar naar de sportschool vanmiddag om mijn (nog niet zo te doen ?. Het is altijd een afweging in het leven welke “pijn” het mééste “pijn” doet. Maar er is een valkuil bij die afweging waar je rekening mee moet houden ?. Namelijk korte termijn pijn v.s. lange termijn pijn. Korte termijn pijn voelt namelijk op korte termijn pijnlijker aan. En alleen met de continue focus op je eind doel en de juiste , begrijp je dat de pijn op langere termijn vele malen pijnlijker is ?. Want die duurt véééél langer. De discipline voor dat uurtje sporten in de sportschool doet natuurlijk pijn. Voor een uurtje. Maar de hele avond spijt hebben omdat ik niet gegaan ben duurt uren ?. Kortom: pijn zul je altijd ervaren, maar voor wélke pijn kies jij? De pijn van discipline of de pijn van spijt?
.
? Alleen deze maand nog 25% korting op alle Herbalife shakes in onze webshop 30kiloafvallen.nl (met kortingscode: gelukkignieuwjaar). Lees de post van vrijdag voor alle voordelen op een rij of stuur een DM

Laten we eerlijk zijn: #dicipline is soms lastiger op te brengen dan andere dagen ?. Ik heb dat vandaag bijvoorbeeld?. Maar als ik vandaag NIET de discipline heb om naar de #sportschool te gaan, dan weet ik zéker dat ik daar vanavond weer spijt van heb ?. Dus ga ik tóch maar naar de sportschool vanmiddag om mijn (nog niet zo) #stronglifts te doen ?. Het is altijd een afweging in het leven welke “pijn” het mééste “pijn” doet. Maar er is een valkuil bij die afweging waar je rekening mee moet houden ?. Namelijk korte termijn pijn v.s. lange termijn pijn. Korte termijn pijn voelt namelijk op korte termijn pijnlijker aan. En alleen met de continue focus op je eind doel en de juiste #mindset , begrijp je dat de pijn op langere termijn vele malen pijnlijker is ?. Want die duurt véééél langer. De discipline voor dat uurtje sporten in de sportschool doet natuurlijk pijn. Voor een uurtje. Maar de hele avond spijt hebben omdat ik niet gegaan ben duurt uren ?. Kortom: pijn zul je altijd ervaren, maar voor wélke pijn kies jij? De pijn van discipline of de pijn van spijt?
.
? Alleen deze maand nog 25% korting op alle Herbalife shakes in onze webshop 30kiloafvallen.nl (met kortingscode: gelukkignieuwjaar). Lees de post van vrijdag voor alle voordelen op een rij of stuur een DM ?????
.
#proteine #herbalife #fitmoms #foodporn #afvallen #afslanken #fitdutchies #fitfamnl #foodie #sporten #gezondontbijt #fitgirlsnl #motivatie #hardlopen #eatclean #gezondeten #gym #gymmotivation #personalbodyplan #personaltrainer #yoga #meditatie #breakfast #herbalife24 #zigziglar

Bekijk op Instagram ⇒

In onze Herbalife webshop kunt je de producten van Herbalife kopen. Je kunt eenvoudig Herbalife bestellen zonder een account aan te maken in onze webwinkel. Je plaatst eenvoudig de producten in je winkelwagen. Daarna reken je veilig online af via iDeal of met uw Creditcard. De Herbalife Producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn van Herbalife Nederland binnen 2 á 3 dagen geleverd door DPD. Het voordeel van producten die rechtstreeks uit het magazijn komen van Herbalife Nederland is dat je gegarandeerd bent van 100% originele Herbalife producten met de beste houdbaarheidsdatum, de juiste gekoelde opslag in het magazijn én vervoer naar je toe. Zo zijn je producten bij aankomst altijd in perfecte staat. Heb je vragen, start een Live Chat (ook ’s avonds of in het weekend). Zijn we er niet? Laat dan een bericht achter en we komen er zo snel mogelijk op terug. Mis je een product, vertel het ons. Wij zijn graag jouw Herbalife verkooppunt naar keuze.

Naar de Webshop!