Je wilt afslanken, maar hoe kun je dan het beste aanpakken? Je weet dat het niet verstandig is om minder te gaan eten en daarmee jezelf uit te hongeren. Want uithongering krijg je, doordat je een tekort aan voedingstoffen binnenkrijgt. Bovendien ga je dat uithonger-, oftewel crashdieet nooit lang volhouden. Maar als je álle voedingstoffen binnen wilt krijgen die je lichaam nodig heeft, dan moet je héél veel eten! En dat is natuurlijk niet handig als je wilt afslanken! En bovendien, als je een druk bestaan hebt, dan is er geen tijd om zoveel eten klaar te maken elke dag… Maar hoe kun je nou alle voedingstoffen binnenkrijgen die je nodig hebt, met weinig bereidingstijd en daarnaast ook nog afslanken?

Dat kan met Maaltijdvervangende Shakes!

Maaltijdvervangende Shakes De Formula 1 Maaltijdvervangende Shake van Herbalife zorgt ervoor dat je met minimale inname van calorieën (220 kcal per portie) tóch voldoende essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen binnenkrijgt. Formula 1 Maaltijdvervangende shakes zijn rijk aan proteïnen uit zuivel en soja (18 g per portie) en zijn een goede optie als u magere spiermassa op wilt bouwen door training. Eiwitten daarentegen hebben een vet verbrandend effect en verhogen bovendien je stofwisseling, waardoor je dus sneller afvalt en meer vet verbrandt met hetzelfde aantal calorieën. Dus als je weinig tijd hebt en niet de hele tijd wilt nadenken over wat je binnenkrijgt en of het gezond genoeg is, dan is een maaltijdvervangende shake de oplossing! Ze zijn zeer gemakkelijk te bereiden: 250ml melk + 2 scheppen shakepoeder en schudden maar! Het is bovendien ook nog zeer smakelijk. Om met Herbalife af te slanken hoef je slechts je ontbijt en je lunch te vervangen door 250ML shake en ‘s avonds kun je gewoon ‘met de pot mee eten’. Dus het is zeer goed te combineren met een gezinsleven. Wel is het belangrijk om tussen de maaltijdvervangende shakes door kleine eiwitrijke tussendoortjes te nuttigen, zodat je lichaam regelmatig iets binnenkrijgt. Klik hier voor wat ideeën voor eiwitrijke tussendoortjes.

Heeft u advies nodig over wat in jouw situatie het beste is? Neem dan contact met ons op via de Live Chat of per e-mail!