Het is weer zomer! Zon, zee, strand en…een aantal onverklaarbare schommelingen extra met je gewicht. Herken je dat?

Wat is er nu aan de hand? Met het warme weer transpireer je meer omdat je lichaam zweet gebruikt om het lichaam mee af te koelen. Vullen we dit vochtverlies niet tijdig aan, krijgen we tal van klachten. Een van de meest bekende klachten bij warm weer is vocht vasthouden.

Voldoende water drinken helpt om dit te voorkomen. Maar wat kun je nog meer doen om je vochthuishouding in balans te houden met het warme weer? We hebben een infographic voor je gemaakt met 13 tips die je deze zomer zullen helpen je vochtbalans optimaal te houden.

Klik op de afbeelding hieronder voor een grotere versie:

infographic_water_Steven
infographic_water_Steven

In onze Herbalife webshop kunt je de producten van Herbalife kopen. Je kunt eenvoudig Herbalife bestellen zonder een account aan te maken in onze webwinkel. Je plaatst eenvoudig de producten in je winkelwagen. Daarna reken je veilig online af via iDeal of met uw Creditcard. De Herbalife Producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn van Herbalife Nederland binnen 2 á 3 dagen geleverd door DPD. Het voordeel van producten die rechtstreeks uit het magazijn komen van Herbalife Nederland is dat je gegarandeerd bent van 100% originele Herbalife producten met de beste houdbaarheidsdatum, de juiste gekoelde opslag in het magazijn én vervoer naar je toe. Zo zijn je producten bij aankomst altijd in perfecte staat. Heb je vragen, start een Live Chat (ook ’s avonds of in het weekend). Zijn we er niet? Laat dan een bericht achter en we komen er zo snel mogelijk op terug. Mis je een product, vertel het ons. Wij zijn graag jouw Herbalife verkooppunt naar keuze.

Naar de Webshop!