Zeer Snelle levering

30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Gratis Verzending vanaf €80,-

Wat Onze Klanten Zeggen

Beoordelingen van onze klanten

Wij hebben een aantal van onze klanten gevraagd wat ze van de Herbalife producten vinden!

“Ik gebruik al 10 jaar Herbalife met zeer veel plezier! Ik kan niet meer zonder! Ik ben al veel kilo’s kwijtgeraakt en ik ben ook niet meer aangekomen. Herbalife is heel makkelijk in gebruik en zeer goed te combineren met een gezin, omdat je ‘s avonds gewoon met ‘de pot’ mee kunt eten. Het is een verantwoorde manier van afslanken en dat vond ik erg belangrijk. Ik wilde namelijk geen ‘crash-dieet’ volgen. Helemaal tevreden!*”

Netty Feddema

Afslanken met Herbalife

“Ik heb zelf altijd voor de klas gestaan als docent Voedingsleer en daarom weet ik als geen ander dat gezonde voeding zeer belangrijk is. Ik heb Herbalife leren kennen als een zeer goed product om te gebruiken als je je fit wilt voelen en het gevoel wilt hebben verantwoord te eten. Het bevat zoveel vitaminen, mineralen en spoorelementen, dat het een zeer goede maaltijdvervanger is. Ik gebruik het als ontbijt, al 10 jaar lang, met veel plezier! En het is ook nog zeer goed te betalen! Ik kan het iedereen aanraden!*”

Carla Groot Wassink

Oud Docent Voedingsleer

“Ik heb Herbalife gebruikt om vetpercentage te verlizen. In het begin was ik erg sceptisch, maar toen ik de eerste week gelijk al vooruitang zag, kreeg ik meer motivatie om het vol te houden! Ik ben uiteindelijk binnen 8 weken mijn resultaat bereikt! En ik vond het nog fijn om te doen ook! Heerlijke shakes elke ochtend en het was goed vol te houden. Ik gebruik Herbalife nog steeds elke ochtend als ontbijt en raak het nooit zat! Ik kan het iedereen aanraden die z’n gewicht weer onder controle wil krijgen!*”

Ellie de Hollander

Herbalife Klant

* Disclaimer: De gebruikerservaringen op deze website zijn ervaringen van individuele gebruikers die Herbalife succesvol toegepast hebben en/of enthousiast zijn over Herbalife. Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individule resultaten kunnen variëren.

Zeer Snelle levering

30 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie

Gratis Verzending vanaf €80,-